![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Masca impotriva caderii parului
Folositi asemenea produse sau scheme de tratament? |
|
|
![]() |
someday |
![]()
|
Musafir ![]() |
anul trecut am folosit si eu solutia de la gerovital cu gaz, ulei de ricin etc si a avut rezultate, in toamna am facut niste analize medicale si mi s-a descoperit o anemie si mi s-a recomandat sa iau pastile de ferro gradumet, rezultatul a fost oarecum neasteptat am scapat de anemie dar nici parul nu mi-a mai cazut! daca inainte imi era frica sa ma spal pe cap la cat imi cadea dupa 2 sapt de administrare a pastilelor nu imi mai cadea aproape de loc. dupa ce am terminat tratamentul propriu-zis in fiecare luna iau o sapt pastile de ferro-gradumet dar cu recomandare de la medicul de familie. pupici (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 6 Joined: 9-February 07 From: Bucuresti Member No.: 1,174 ![]() |
anul trecut am folosit si eu solutia de la gerovital cu gaz, ulei de ricin etc si a avut rezultate, in toamna am facut niste analize medicale si mi s-a descoperit o anemie si mi s-a recomandat sa iau pastile de ferro gradumet, rezultatul a fost oarecum neasteptat am scapat de anemie dar nici parul nu mi-a mai cazut! daca inainte imi era frica sa ma spal pe cap la cat imi cadea dupa 2 sapt de administrare a pastilelor nu imi mai cadea aproape de loc. dupa ce am terminat tratamentul propriu-zis in fiecare luna iau o sapt pastile de ferro-gradumet dar cu recomandare de la medicul de familie. pupici (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Pastilele astea se pot lua de la farmacie si fara reteta de la medic? Ce pret au? Mersi mult! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:52 PM |
|