![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Toate petrecem cateva ore bune pe net, unele mai mult, altele mai putin, dar toate avem si o viata reala in care muncim sau invatam pentru a face ceva in viata...
Intrebarea care se ridica, in mod firesc este: Cu ce va ocupati ? Ce meserie aveti sau pentru ce meserie va pregatiti ? |
|
|
![]() |
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am facut doua facultati ,ambele la stat.Pe cuvant de onoare ca am invatat pentru fiecare nota .N-am dat un leu pentru nici un favor.Am mers pe principiul " decat sa le dau bani ,mai bine sa-mi dea ei mie " adica am luat si bursa.Probabil daca nu luam bursa nu ma putea tine nimeni in facultate.Nu vreau sa supar pe nimeni dar cunosc multe persoane care fac o facultate doar ca o platesc parintii si merg la examane dar nici nu-si cunosc profesorii ce sa mai zic de materie.Ma doare sufletul stiind cate nopti nedormite am avut ,invatand...
Si sa stiti ca se poate invata oriunde indiferent de profesori ca doar sunt biblioteci destule... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:38 AM |
|