![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 6 Joined: 5-February 07 Member No.: 1,147 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si ideea ar fi ca barbatii inseala pt ca se schimba, in comparatie cu ceea ce erau la inceputul relatiei?!
God forbid... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Pai ideea e sa se schimbe! Schimbarea in genere (vreau eu sa cred) inseamna evolutie... Intr-un cuplu se schimba nu numai el, ci si ea, evoluand intr-un sens comun (in cazuri fericite), sau.. mai putin ... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Dar daca nu depun un pic de efort AMANDOI ca acea evolutie sa mearga pe aceeasi..autostrada, exista mari sanse ca unul dintre ei sa nu mai fie multumit cu relatia actuala, si sa calce pe laturi. De ce? Pt ca nu mai e multumit de "ea", cunoaste pe altcineva care (crede el atunci, naiv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) ca indeplineste mai bine conditiile cerute de el, si jap! se produce fenomenul ala atat de comentat...inselarea. Pe cand, daca "el" i-ar zice "ei": "Femee, nu-mi mai place ca nu faci aia si aia", sau "vreau sa incercam sa facem/vorbim si aia si aia", "se intampla asta si trebuie sa vorbim/sa muncim pt cutare lucru", cred ca s-ar mai schimba lucrurile in bine. Ergo: teoria mea e ca inselatul vine din lipsa de comunicare, si imaturitate... (din partea ambelor sexe) Am zis! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:35 AM |
|