![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Ciuperci umplute vegetariene 1
500 g champignoane mai mari 1 ceapa 100 g camembert 50 g branza-crema (tip Philadelphia, Almette) 1 lingura unt 1-2 linguri smantana groasa patrunjel verde sare, piper suc de lamaie ulei (de masline) Ciupercile se curata si li se taie piciorul. Se sareaza si se stropesc cu ulei. Pt. umplutura se maruntesc picioarele de ciuperci si celelalte ingrediente, se amesteca bine. Se umple ciupercile si se pun pe o tava. Se dau la cuptorul preincalzit (200-220°C) ca. 20 min. Pot fi servite ca aperitiv cald in cadrul unui meniu. |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
am vazut ca toata lumea (in Bucuresti, cel putin) cumpara intr-o veselie ciupercute proaspete... Am luat si eu, iar acum ma intreb (nu radeti)... ce sa fac cu ele. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Am spalat cateva, le-am prajit pe gratar... si mi-au placut... dar parca as incerca si altceva. Va astept cu idei. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 08:23 AM |
|