![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am citit un studiu din care reiesea ca o mama, casnica, cu doi copii mici munceste acasa 12 ore.
Mai toate mamele cu serviciu au maxim o ora pe zi timp pentru ele insele, in jur de 20% spun ca nu le ramane deloc timp pentru propriile activitati. Cum e la voi? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bella, un bun venit calduros si de la mine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ai grija totusi cu ritmul asta al tau. Si eu am tras tare cat am fost insarcinata si primele zile de concediu prenatal le-am petrecut in spital. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Chit ca ma simteam eu mare si tare si ca nu mi se poate intampla nimic. Iar dupa nastere, doar stii bine, tot nu-ti va fi usor - cu un nou nascut si un copil mic. Asa ca vezi de pe-acum pe unde mai poti trage frana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Bella |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc fetelor!
Asa ma gandeam si eu, Kalua. Dar de multe ori imi zic: "Nu este asa de greu sa predau niste cuvinte, o sa trec peste asta" Dar nu prea e asa, la Universitate stau in piceoare, merg non-stop si chiar e greu. Sunt franta cand ajung acasa. M-am gandit ca dupa nastere voi avea un concediu, dar totusi, peste 7 luni? Pana atunci fara pauza? Desigur ca va urma un concediu curand. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:30 AM |
|