![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Toate petrecem cateva ore bune pe net, unele mai mult, altele mai putin, dar toate avem si o viata reala in care muncim sau invatam pentru a face ceva in viata...
Intrebarea care se ridica, in mod firesc este: Cu ce va ocupati ? Ce meserie aveti sau pentru ce meserie va pregatiti ? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa va zic si eu de mine, am plecat cu tot familonul (adica parintii si eu, copilul) in Germania. Deci am luat-o toti de la 0, ai mei m-ar fi ajutat financiar dar nu aveau nici ei 'nica. Si prima garsoniera pe care am inchiriat-o am mobilat-o numai cu ieftinituri de la Ikea (nu mai spun ca a trebuit sa-mi iau totul singura, incepand de la lingura si furculita, farfurii, cratite - din alea emailate cu model cu flori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , ca alea erau cele mai ieftine, ata, foarfeca, absolut tot). Mama si ce mandra am fost!
Si primele servicii pe care le-am avut aici n-au fost bine platite, la primul (parca un an jumate am stat acolo) tin minte ca aveam 400 de marci pe luna de cheltuiala, de platit telefonul, mancatul, bautul si curentul. Noroc ca stiam in materie de mancare sa fac si din cacat ceva, comunismul m-a invatat si cu dintr-astea. Angel, binenteles ca vei cauta un serviciu bine platit, orice face asta. Dar daca ai sta acasa pe motivul "pentru 5 milioane nu se merita sa ma scol dimineata", eu una, daca as fi mama ta, ti-as inchide robinetul la bani. De tot. Si daca-ti place sa stai asa, bine, daca nu, pune mana si fa ceva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 11:42 AM |
|