![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu..inca nu am o soacra,adica nu am din punct de vedere legal..
dar cateodata mama prietenului meu se intrece cu gluma >:( si ma cam enervez. De exemplu ii place sa se joace cu nervii mei. O data l-a sunat pe el,cand era cu mine in oras,si se dadea drept o fata,o admiratoare,pana cand am inceput amandoi sa tipam la ea si s-a potolit :o Si ea nu mai putea de ras.. :o |
|
|
![]() |
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
bai ...pai e nebuna...
a mea e bolnava...nu stiu dc se face sau nu...ca atunci cd suntem numai noi trei e bolnava...cd ne vin musafiri dupa ce arata toate retetele...si pastilele...rade si nu are nimic... Vrea sa ne pupam toata ziua, sa fim mama si fiica...dar...hmm. nu imi place,si am avut miii de probleme,poveste lunga..am postat pe eva cu ciuci..poate ati citit de statul in trei la tv si sa fac numai eu de toate in casa...e doar o regina..sacra.. DAR NU ARE ROST .AM PROMIS CA NU MAI IMI ADUC AMINTE SI IMI TRAIESC VIATA ..FARA EA...Daca POT!!!!! :P :P :P :hainoroc: :evil: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 10:02 PM |
|