![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 185 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 27 ![]() |
In curand as vrea sa fac o vizita "la frizer" , insa nu stiu unde...si parca nu as vrea sa raman traumatizata pe viatza in urma unei astfel de vizite :frustraree: ... voi unde "ciuntiti" din podoaba capilara? :D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 22 Joined: 21-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,073 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Intrasem sa va spun de Abbate de pe 13 septembrie, dar se pare ca stiti de el deja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma tund la Gina.
Eu sunt foarte multumita, si la cosmetica (epilat) merg tot acolo. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Intrasem sa va spun de Abbate de pe 13 septembrie, dar se pare ca stiti de el deja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma tund la Gina. Eu sunt foarte multumita, si la cosmetica (epilat) merg tot acolo. Ce produse de epilat folosesc fetele de acolo?Eu caut un salon cosmetic unde sa foloseasca numai ceara de unica folosinta, de preferat cu aplicator si pt zona inghinala ceara elastica, tot de unica folosinta.Cosmeticiana mea s-a obraznicit si nu o mai suport (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) .Buna profesional, dar execrabila ca si caracter, deci si prin urmare:caut cosmeticicna care sa imi ia blana intr-un stil elegant si eficient! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 05:25 PM |
|