![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
...am si eu un ghinion...
mi-am dat zile la rand cu mixtura mentolata pe bubitze,strat peste strat si azi,dupa 5 zile,cand a trebuit sa merg la medic,am zis k nu pot merge pictata asa..si am dat cu apa..si nu se lua..cred ca avea cativa milimetri buni stratul de "var" ca sa nu mai zic ca s-a intarit.Si dai si sterge,si apa si...cateva vezicule care aveau coaja s-au rupt:(( adika a cazut crusta si a ramas ca o mica rana.am inceput sa bocesc,cu kiu cu vai m-am dus la doctor(fara sa reusesc sa elimin de tot "varul" de pe fatza)si mi-a zis k daca nu se infecteaza e ok,nu raman cu semne.da'nu o cred:(( si mi-e frica,teama,sunt ingrozita.Am cateva pe frunte,cateva langa spranceana. Mi-a dat si un antibiotic,preventiv,sa nu se infecteze. Si m-a certat ca nu am dat doar cu TALC MENTOLAT cum ma sfatuise si mi-a trebuit mixtura de-asta(m-am luat dupa mama unei amice,pediatru,care asami-a recomandat-blonda ce sunt!!!) acum,zic doamne fereste,dar,kiar nu exista tratament pt semnele astea de la varicela ?laser sau ceva de genu?doar informativ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 132 Joined: 27-February 06 From: Bucuresti Member No.: 244 ![]() |
i suggest Contractubex. este un gel care ar vindeca cicatricile. eu am facut varicela la sf lui noiembrie si atunci mi-am luat si gelul (in tara nu se gaseste - l-am luat din Munchen). doar ca nu m-am prea dat cu el :-)) anyway, mai am un tub sigilat si pot sa ti-l dau. a fost sub 20E. deci cam 60RON. da-i un google si mai citeste despre el si imi spui.
PS: sper sa nu fie considetat publicitate acest reply. nu am farmacie :-))) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 139 Joined: 19-April 06 From: Sharjah, UAE Member No.: 307 ![]() |
Blue si eu am patit ca tine am facut varicela asta vara in conced (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si am rupt cojile de pe bubite ca trebuia sa ajung la dentist.... Nu vreau sa te sperii dar mie mi-au ramas ceva semne - bine sunt mult mai mici decat craterele initiale, si eu inca sper ca in timp sa se micsoreze si mai mult. Cert este ca toata lumea mi-a zis ca nici nu se vad, si asta atunci imediat dupa, intre timp dupa cum spunem s-au mai micsorat. Dar sunt eu obsedata si le vad in oglinda (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
M-am spalat pe fata cu ceai de tarate si galbenele si am folosit zilnic creme cu aloe vera, vitamina E, A si C. Crema cu aloe de la Forever mi-a placut foarte mult, ce m-a enervat insa este ca pe langa crema aia, astia de la Forever i-au vandut mamei o gramada de prostioare pe care nu le-am folosit - mai ales vitamine, si nu mai stiu ce care continea miere si eu am zis ca nu ma ating de asa ceva. Aici la farmacie mi s-a recomandat o crema antirid cu vitamina E si A. Ideea e ca astea sunt vitaminele care ajunta la regenerarea pieli. Oricum fata de ce fata aveam asta vara cu toate bubele pe ea - ziceai ca a trecut prin bombardamente, sunt fericita cu astea doua semne mici cu care am ramas.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 07:39 AM |
|