![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Bine v-am regasit dragele mele, remember me?
Revin si eu cu o rugaminte: ajutati-ma cu niste sfaturi referitoare la makiajul de nunta.In iulie vom avea cununia religioasa (cea civila am facut-o acum mult timp) si nu stiu ce produse sa imi akizitionez, si nici culorile care m-ar avantaja mai bine.Sunt saten-roscata, cu tenul alb de la mama natura, cu remisicente de usor bronz solar de asta vara, oki caprui, mari, gene lungi, prea lungi, negre. Nu stiu daca ar fi indicat sa postez aici o poza cu mine, pt a se vedea si trasaturile fetei. Mai pot spune ca de obicei nu ma makiez, am tenul mixt spre gras, cam deshidratat acum.Preferinte cromatice:tonuri de bej, maro si verde.Nu imi plac makiajele agresive (nu ma prind bine).Rokia spre sa fie alb imaculat, stil sirena.E posibil saport palarie sau toca cu voaleta (m-am gandit sa mentionez si asta in ideea ca poate makiajul va trebui sa fie si ceva mai strident pt ca iesi in evidenta).. Multumesc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Fetele, saru-mana pt ajuto (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) r .De pe site-ul asta am folosit cu succes sectiunea "search" si nu am gasit ce imi doresc.Speram sa ma "vada" si Walpu, ca i-am citit sfaturile, dar din pacate nu se potrivesc nuantei okilor mei, una la mana, a doua la mana nu tolerez culorile albastru, mov si roz la oki.Arat vulgara si artificiala.Mi-as dori un makiaj usor indraznet, elegant si care sa se armonizeze cu trasaturile mele.Am citit kiar si sfaturile lui Walpu pt o miresica, dar...nu se "pupa" cu mine (ideile)!Si nici eu nu sunt prea inspirata la capitolul asta.PLus ca nu le am cu makaiajul.Asta e clar ca ma va makia cineva.Am avut pana acum doua tentative:una nashpa, si a doua super, dar mai vreau sa incerc si altceva...
Bebe este bine, multumesc de intrebare, creste precum Fat-Frumos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , spre mandria noastra! Ma mai uit si pe linkurile voastre, poate ma mai luminez oleaca. Daca cunoasteti vreo makioza bengoasa, dati-mi de stire, ca ii dau intalnire (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ! Si inca o data multumesc pt urari... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 09:02 PM |
|