![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
In ziua de azi intervine,din ce in ce mai des distanta intre parteneri(fie ca unul din parteneri pleaca in strainatate sa munceasca,fie ca pleaca in alt oras sa invete.)Cand intervine distanta unele relatii se destrama,altele se intaresc.Poate fi considerata relatia la distanta o adevarata proba pentru dragoste?
Distanta si dragostea sunt ca focul si vantul?..asa cum vantul stinge focul mic,si il atzatza pe cel mare.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Eu si-al meu am trait 3 ani despartiti, mai precis primii 3, in vremile trecute, cand pe mine m-a trimis partidul si guvernul la post tocmai unde si-a-ntarcat dracu iapa (nu eram tocmai in tari straine, dar era ca si cum...)
Cand am ajuns acolo, intr-un - efectiv - fund de lume, pe nu trecea nici trenul, eram maritata fix de o saptamana. Eu am ramas, el a trebuit sa plece. Cel mai des ne vedeam la o luna, cel mai rar la 3. Si totusi, nici prin cap nu mi-a trecut ca de-aici ar putea sa ni se traga sfarsitul. Am innebunit unul fara celalalt. Nu pot sa va spun cum ma simteam sambata pe seara, asa, dupa serviciu, cand stiam ca nu pot pleca nicaieri de acolo (singurul autobuz, care oricum nu circula duminica, era la 4.30 dimineata, si m-ar fi dus taman in cealalta parte; altminteri, ca sa ajung la un alt mijloc de transport, spre casa, trebuia sa bat cu pasul 8 km si de acolo, daca aveam noroc, prindeam un alt autobuz, daca nu -nu, c-asa era povestea pe vremurile acelea). Nu mi-am facut nici o clipa probleme din pricina distantei, ci a lipsei de vesti: chiar si telegramele faceau 2 zile pana in satul acela; scrisorile n-aveau nici o sansa sa faca mai putin de 2 saptamani, iar singurul telefon, cel de la CAP, era de-ala cu manivela, de pe vremea lui strabunicu-miu, racneai de-ti explodau bojocii in el si tot nu te puteai intelege cu celalalt. Pot sa spun cu mana pe inima: distanta nu conteaza, timpul nu conteaza. Eu am stiut exact pe cine mi-am luat pe langa casa, si el la fel. Nu ma indoiesc de el cum nu ma indoiesc de mine. Ala are dreptate: depinde cum sunt construiti cei doi. Daca n-au ochi pentru restul lumii e de bine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:04 PM |
|