![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
In ziua de azi intervine,din ce in ce mai des distanta intre parteneri(fie ca unul din parteneri pleaca in strainatate sa munceasca,fie ca pleaca in alt oras sa invete.)Cand intervine distanta unele relatii se destrama,altele se intaresc.Poate fi considerata relatia la distanta o adevarata proba pentru dragoste?
Distanta si dragostea sunt ca focul si vantul?..asa cum vantul stinge focul mic,si il atzatza pe cel mare.. |
|
|
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, eu sunt intr-o astfel de situatie din mai 2006, adica sotul meu a fost mutat cu serviciul la Buc si nu prea mai sunt sanse sa vina inapoi, iar eu am ramas cu casa, fiul si serviciul aici...a fost cam nasol la inceput, fiindca era vara, ziua lunga, eu cu chef de plimbare...alea, alea....in fine, ne-am adaptat situatiei, dar nu-i usor deloc pt nici unul. Eu m-am apucat de sport, sa-mi mai umplu timpul liber si e bine asa, plus ca programul meu de lucru este 09:00 - 18:00 si-n concluzie imi cam trece ziua la office, dar problema e ca m-am obisnuit singura, cu tabieturi noi, iar cand vine sotul meu in weekend-ri acasa, sunt f nervoasa si cu chef de harta fiindca mi-i se da programul cu care m-am obisnuit de ceva vreme peste cap...da-i si fa mancare, spala rufe murdare, calca camasi contra cronometru, etc....nu stiu, incerc sa fiu pisicoasa si vesela, ca doar sunt o fire vesela de obicei, dar situatia asta ma depaseste...si simt ca se schimba ceva treptat, treptat, fara sa vreau...imi caut un job in Buc, in ideea ne a ne muta definitiv acolo, dar deocamdata n-am gasit nimic care sa prezinte importanta. Si a inceput sa-mi placa singura acasa...
Am vorbit cu sotul meu despre colegii lui, mutati acolo mai de mult, cu 2-4 ani inaintea lui, sunt intradevar probleme serioase in toate familiile aflate in situatia asta, sincer...in I rand ca nu mai sunt nici unul la prima tinerete, sunt toti in jur de 35-50ani, sotiile nu se descurca singure sau au probleme de sanatate si nu pot face fata problemelor cotidiene...e nasoala treaba...nu mai spun de sex... Trebuie sa fie dorinta de ambele parti pt mentinerea relatiei, ca altfel no way....vorba aceea, ochii care nu se vad, se uita... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:26 PM |
|