![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Na ca l-am deschis. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu de-abia am ajuns acasa si pentru ca maine am petrecrea de Craciun a firmei, trebuie sa ma ocup prima data de alte treburi. Revin mai tarziu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
astazi am fost in carrefour si in cateva magazine din complex.. am cheltuit o gramada de bani, imi vine sa urlu cand vad bonul ala de jumate de metru.. si imi vine sa urlu si mai tare cand imi amintesc ca eu spuneam "-NU, nu luam ca nu ne trebuie" si el zicea ca nu luam, si punea in cos cand nu ma uitam eu.
in rest, am ajuns acasa, am facut putin curat si apoi am facut ficatei cu mamaliguta. intre timp am taiat un piept de pui si l=am condimentat pentru maine pentru snitele. el a strans rufele de pe sarma, a dat cu mopul si a sters praful. incet incet il dau pe brazda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:54 AM |
|