![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 57 Joined: 23-February 06 Member No.: 240 ![]() |
Sal'tare, girls!
Am auzit de multe ori despre Pilates dar nu am avut curiozitatea sa cercetez exact despre ce e vorba pana nu am vazutsi o reclama la TV. Concret, de ieri am facut rost de un CD cu 20 de minute pt. incepatori si incerc sa lucrez. Imi este insa foarte greu pt ca aud vesnic acelasi lucru si nu are cine sa-mi raspunda la intrebari. Ce parere aveti? Voua va place? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
buna, vero. cum mai stai cu exercitiile?
eu am mai facut pilates, dar acum am decis sa ma pun bine pe treaba. ieri am facut programul de 20 de minute + pilates pentru fund si picioare. Dupa, mi-am relaxat toti muschii (e o postura yoga, care pe mine m-a ajutat mereu sa nu fac febra musculara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). in seara asta iar le fac impreuna si maine la fel. in timpul saptamanii, voi face in functie de cum ma voi simti si cat timp voi avea la dispozitie. in paralel, tin si dieta... si sper sa dau jos vreo 5-7 kilograme... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 15-February 07 Member No.: 1,202 ![]() |
Buna, Fanny!
Eu sunt noua si nu prea ma descurc pe aici! Si eu trebuie sa dau jos vreo 5-7 kg... cu ele ma lupt de 2 ani de cand am nascut! Te rog frumos sa-mi spui exact unde pot gasi astfel de exercitii ca, din ce am citit, sunt miraculoase, daca te tii de treaba... Eu am tot cautat pe net si nu am gasit nimic. Iti multumesc anticipat. P.S. ...cum merge treaba? se vad rezultatele? ai reusit sa te tii de exercitii? te pup. pa |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 03:26 PM |
|