![]() |
![]() |
someday |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut acest procedeu acum 3 ani la un cabinet stomatologic dar rezultatul nu a fost cel asteptat. As dori sa-l repet dar as dori si alte pareri. merci
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 132 Joined: 27-February 06 From: Bucuresti Member No.: 244 ![]() |
nu sunt mai eficiente. poate doar mai comode, nu mai dai din mana. mai bine ramai la periuta clasica si cumpara un dus bucal. Sau ca sa impaci si varza si capra ia un aparat care le inglobeaza pe ambele. http://www.oralb.com/products/product.asp?...&pid=oxyjet Stiu ca Gillette aduce in Romania oral-B. Daca nu gasesti prin oras, intre 28 feb - 3 martie are loc expozitia Denta la Romexpo. Acolo vei gasi standul Oral-B si cred ca poti obtine un pret mai bun decat in farmacii la orice produse.
Anyway, ar cam trebui sa stii ce vrei sa cumperi pt ca reprezentantii vor incerca sa-ti vanda toata gama de prostioare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) avantajul dusului bucal este ca jetul de apa ajunge in locuri inaccesibile periutei (subgingival, sub lucrari protetice etc) si maseaza f bine gingia fara sa o lezeze... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 01:23 PM |
|