![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu..inca nu am o soacra,adica nu am din punct de vedere legal..
dar cateodata mama prietenului meu se intrece cu gluma >:( si ma cam enervez. De exemplu ii place sa se joace cu nervii mei. O data l-a sunat pe el,cand era cu mine in oras,si se dadea drept o fata,o admiratoare,pana cand am inceput amandoi sa tipam la ea si s-a potolit :o Si ea nu mai putea de ras.. :o |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 18-February 07 Member No.: 1,216 ![]() |
Eu si cu soacra mea ne intelegem fooaaarte bine... Adica ea zice ce vrea si face ce vrea, eu tac si... zic ca ea, fac ca ea. Nu ma intelegeti gresit..nu este ea de vina. Singura vinovata pentru nefericirea mea sunt EU. Situatia este urmatoarea: eu si sotul locuim in casa socrilor. Momentan nu avem banii necesari pentru a ne cumpara o casa. Cu chirie nu putem sta din mai multe motive, principalele doua fiind:
1. Sotului meu chiar ii place aceasta situatie (doar se simte acasa ) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 2. Daca ne-am muta ar insemna sa ne certam cu socrii care sunt convinsa nu ar accepta nici in ruptul capului asa ceva, mai ales ca pana acum nu am avut conflicte de niciun fel Soacra mea este o femeie de treaba. Pentru ca sta acasa, dansa calca, spala, gateste. Daca vreau sa gatesc inseamna sa gatesc sub atenta ei supraveghere si musai sa tin cont de sfaturile sale (imi piere orice chef de a mai gati). Daca vreau sa spal mi se spune sa pun rufele in cosul de rufe pentru ca va spala dumneaei (asa ca daca am ceva urgent de spalat spal la mana). Daca intarzii de la serviciu trebuie sa dau raportul unde am fost si de ce (cred ca este mai mult o curiozitate a ei decat o tragere la raspundere). Exemplele ar putea continua insa ma opresc aici. Toate acestea ma fac sa ma simt ca un musafir in casa in care locuiesc...drept dovada pentru mine "acasa" inseamna casa parintilor mei. Poate par nerecunoscatoare dar as prefera sa fiu la o departare de cel putin 200 de km de ea. Sigur as iubi-o mai mult ! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Va pup |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th August 2025 - 10:04 AM |
|