![]() |
![]() |
kalua |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Pana si designerii cauta modele care au ceva aparte, frumusetea perfecta nemaifiind intrebata.
Asta e, sa fim noi, nu una dintre papuselele dintr-un rand mare la fel (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Exemple: daneza 'Iekeline' (de fapt: Lekalina) are pometi foarte proeminenti si urechi clapauge (IMG:http://www.glamour.de/imperia/dw/axium/images/1/12/13/14/10425/MDimage2_0_4.jpg) Agyness Deyn nu are fata ovala si barbia ii este mai pronuntata: (IMG:http://www.glamour.de/imperia/dw/axium/images/1/12/13/14/10425/MDimage1_0_4.jpg) |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chestia asta cu picioarele mici = asa-i frumos e specifica estului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In rest marimile normale la incaltaminte de femei sunt pana la 42, asta fiind o marime normala si din ce in ce mai cautata. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Off topic: mama unei amice de-a mele din tara ii tot impuia capul ca un barbat bine nu poarta la picior mai mult de 41 - 42. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
Chestia asta cu picioarele mici = asa-i frumos e specifica estului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In rest marimile normale la incaltaminte de femei sunt pana la 42, asta fiind o marime normala si din ce in ce mai cautata. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Off topic: mama unei amice de-a mele din tara ii tot impuia capul ca un barbat bine nu poarta la picior mai mult de 41 - 42. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) corect!!! la fel si chestia cu inaltimea sub 1,70... de fapt, in est sunt mult mai multe prejudecati in ceea ce priveste aspectul exterior. eu de fiecare data cand plec in concediu prin vest ma simt asa normala... ma imbrac cum am chef si nu se uita nimeni urat... imi plac foarte mult tinerii de acolo. in alta ordine de idei, cu ocazia acestui topic imi aduc aminte si eu de vechile mele complexe si nemultumiri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 05:03 PM |
|