![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Clarinol-tratament pentru supraponderale, Ati folosit?
Am citit ca reduce spectaculos grasimile. E lansat de Walmark si cred ca ar trebui sa fie ok. Eu am incredere in produsele lor. Voi ce parere aveti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 5 Joined: 21-February 07 Member No.: 1,228 ![]() |
Ala, mersi de sfat si de primire. Chestia este ca pe mine nu ma streseaza neaparat kg in plus. O sa le dau jos pana la urma, baiu e o celulita crancena de la 13 ani (am 26). Sport am facut si nu asa de kiki miki (5 zile pe saptamana cate 3 ore pe zi), dieta am tinut, creme si masaje am facut si d-astea. Nu mai pot. Am aruncat bani, am pierdut timp, si tot degeaba. Si cel mai mult regret ca ma uitam cu jind anul trecut cand tineam dieta la colegii mei care mancau un snitel sau o pizza. Si eram slaba moarta dar tot cu fundu' cret (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). Oricum e vb de o tura de tratament forte cu toate cele de mai sus, care o sa ma coste cam 2 milioane jumate. Daca dupa 30 de zile nu se vede nimic de la brau in jos ma dau batuta. Nu cred ca poate spune cineva ca nu am incercat. In orice caz nu voi mai arunca banii pe clarinol sau pe orice altceva mai departe.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 05:44 PM |
|