![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut fetelor!
Vroiam sa va intreb daca voi aveti in dulapiorul cu cosmetice creme care merita titlul de"creme miraculoase". Nu credeam ca exista asa ceva dar am descoperit una. E Clarins Skin Beauty Reapair concentrate. E un recipient mic de 15 ml dar il am deja de apropae 3 luni si e jumate. Nu e nevoie de mai mult de o picatura. Calmeaza iritatille cit ai clipi, face pielea frumoasa efectele sunt durabile. Cunosteti si altele? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 22-February 07 Member No.: 1,235 ![]() |
eu nu prea am probleme cu tenul... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) pt cosuri folosesc ZINERYT, un produs cumparat din farmacie care nu e nici foarte scump....seara ma demachiez, iar cateodata ma dau cu lapte , astept putin iar apoi ma clatesc usor.... sau ma dau cu ulei de masline pe fatza...pt buze folosesc balsam de buze de la nivea si seara ma dau cu miere... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...dupa fiecare dus ma dau pe corp cu ulei johnson;s sau cu ulei de masline... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...cam atat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:31 PM |
|