![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
mai fetelor, voi ce faceti cu buzele voastre pe frigul asta? ce folositi si este intr-adevar eficient?
eu am un strugurel de la avon si unul de la nivea, dar parca nu fac fata. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si buzele mele arata asa de urate cand se usuca si se jupoaie + ca ma ustura. :'( ati folosit vreuna neutrogena, ictyane? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Eu pana acum nu am gasit nici un balsam sa ma multumeasca.Am folosit atat de la Nivea cat si pe cel de la Neutrogena.Efect zero dupa primele aplicari.In prezent folosesc Lipobase Repair dar nici asta nu e stralucita.Adica toate bune si frumoase daca as sta toata ziua in casa si cum s-ar duce sau ar intra in piele mi-as aplica-o iar.Daca ies(normal ca nu pot sa stau cu crema in mana si sa ma dau din 30 in 30 min) dupa 2 ore maxim am buzele crapate. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:43 AM |
|