![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Fugiti de ele cat puteti!
Am avut pana acum cateva zile cateva sortimente, unul mai parfumat, unul mai .. neparfumat, unul cu galbenele.. bla..dar toate sunt DAUNATOARE! a trebuit sa merg la medic dupa ce am facut o banala baie in care am pus.. spumant de la Avon. nu am turnat juma'de sticla, aproape un capacel cred ca am pus, insa cum am iesit din baie, cum m-au apucat mancarimile in zona .. aceea (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) medicul mi-a spus clar ca NU sunt indicate. i-am explicat ca nu am folosit decat spumantul acela (pus in cada) si mi-a explicat ca din cauza lui "sufar". poate aveti si voi.. e bine de stiut si de scapat. in ceea ce priveste gelurile de dus, putem sa le folosim, insa pe corp si nu in zonele intime in niciun caz sa nu inlocuiti gelul intim cu sapunul! apa sau ceai de galbenele .. o data pe saptamana. sa fiti sanatoase! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif)
daca cineva stie iti va raspunde,mai ales daca e un topic nou...si cred ca trebuie sa plangi non staop ca sa iti afecteze inima in mod serios....deci...lasa grijile la o parte ca nu cred ca te poti imbolnavi de inima instantaneu on topic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si eu sunt de parere ca ar trebui sa avem grija cu ele.eu am patit o si ma ustura zona incredibil de tare.de atunci...traiasca apa chioara de cateva ori pe zi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) am zis ca nu mai pun asa ceva pe acolo.... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor apa chioara nu e chiar asa de buna dar nici gelurile intime nu le mai folosesc de cativa ani, in schimb folosesc:
- ceai de musetel un pliculet la aprox juma de litru - la plafar mai este un ceai GINOSEPT foarte bun pentru zona intima are mai multe plante medicinale in el. - pliculete SEPTOVAG iar sunt bune dezinfectante mai ales cand suntem la ciclu atunci folosesc pt ca totusi trebuie dezinfectata zona. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 05:38 PM |
|