![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
am instalat un update pt windows. mi s-au blocat toate aplicatiile. am dat restart si dupa ce trece de primii doi "pasi" se opreste la incarcare windows. acum sunt in safe mode. ce pot face?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 32 Joined: 30-January 07 From: Cluj Napoca Member No.: 1,117 ![]() |
ok...nu stiu daca ar trebui sa incep alt topic dar am o problema ieri calculatorul meu s-a oprit brusc si a aparut o pagina pe care scria memory breakdown..sau ceva de genu. ..si arata cum se scurgeau secundele..
Well am dat restart si s-a deschis normal doar ca acum nu reusesc sa deschid nici my computer..nici nimic..nu pot face nimic..cursor-ul se misca dar calculatorul nu reactioneaza..nici macar sa-l inchid din start nu pot... Ce solutii asa avea?...trebuie pus alt windows? Daca da atunci pierd ce aveam pe hard in celalalte partitii?( intreb pentru ca pagina de eroare spunea ceva de memory (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) chiar nu stiu cum si ce sa fac |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 03:53 PM |
|