![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iaca mi -au venit niste idei de noi "toapice". Recunosc ca am vazut o lista de acest gen pe my style dairy. Citeodata realizez ca imi lipsesc elemente de baza din garderoba, iar unele imi sunt de prisos. Cam care e lista in cazul vostru? Must havuri pt o viata, piese clasice care sunt de fapt o investitie. Niste elemente care cobinate sa faca o femeie sa arate bine imbracata.
Jana's list: some basics, every woman MUST HAVE in her closet: *) one pair of really good fitting jeans *) high black and red pumps *) white oversized chemise *) jeans mini *) black tights *) vintage boots *) a trenchcoat *) shorts *) big leather bag *) big sunglasses *) fur coat (of course fake) *) black shrug *) polka dot blouse *) striped camisole *) skinny jeans *) white tank top *) ankle boots in red and grey |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
pe langa ce s-a mai zis,
4 costume bune la toate: 1. costum negru cu pantaloni, croiala clasica, sacou peste fund, cambrat 2. costum negru cu fusta peste genunchi si sacou in talie 3. costum grosut de stofa, cu fusta pana la genunchi 4. costum colorat, eventual mai subtirel 5. set de accesorii clasice (inel gen inel de logodna, bratara, lantzic cu medalion, cercei cu surub, pietre gen diamante)-foarte discret. 6. geaca de blugi 7. adidasi "adidas 3stripes" super-comozi. mai e ceva: velurii - eu sunt moarta fara ei... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:13 PM |
|