![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 6-February 07 Member No.: 1,156 ![]() |
Buna ziua la toata lumea,
vreau sa ma lamuriti si pe mine cu privire la urmatoarea nelamurire: (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Este posibil sa ramai insarcinata in a 2-a zi a cilului menstrual?? Va pup |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
roxanica nu stiu exact cum este cu mucusul cervical,dar mie la ginecolog mi a spus dna doctor(care este buna prietena cu matusa mea-deci cred ca a fost destul de bine intentionata,si nu m-a flituit dupa 20 de min de discutii) sa am mare grija pentru ca spermatozoizii traiesc in interiorul corpului cca 7 zile si atat dureaza si perioada pe care pot fecunda.si intrebarea a fost chiar asta,daca fac dragoste neprotejat in timpul menstrei(spre sfarsit) se poate intampla ceva...si acela a fost raspunsul dansei.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 6-February 07 Member No.: 1,156 ![]() |
roxanica nu stiu exact cum este cu mucusul cervical,dar mie la ginecolog mi a spus dna doctor(care este buna prietena cu matusa mea-deci cred ca a fost destul de bine intentionata,si nu m-a flituit dupa 20 de min de discutii) sa am mare grija pentru ca spermatozoizii traiesc in interiorul corpului cca 7 zile si atat dureaza si perioada pe care pot fecunda.si intrebarea a fost chiar asta,daca fac dragoste neprotejat in timpul menstrei(spre sfarsit) se poate intampla ceva...si acela a fost raspunsul dansei. Pokemon, esti tare draguta, dar eu inca nu ma lamuresc cu menstruatia asta si cu ideea cum ca in a -2-a zi de sangerare daca prestezi poti ramane, cred ca intr-adevar poti sa ramai cum ai spus si tu spre sfarsit, adica sa zicem ca menstra dureaza 3-max.4 zile si daca prestezi in a 5-a zi poti sa ramai. tu ce zici?? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 06:53 PM |
|