![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 5 Joined: 17-February 06 Member No.: 229 ![]() |
Vreau sa-mi iau o placa si nu prea stiu de care! Am inteles ca cele de la Reminghton ar fi bune, voi ce credeti?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
eu am parul destul de lung si firul foarte gros(prietenel spun k am parul k de cal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si ondulat.as vrea sa -l am si eu drept,am fost la coafor,mi la intins destul de greu si mi la dat si cu un ser,dupa ce am plecat de la salon maxim o ora,dak a stat drept.asa patesc mereu.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (((((( si fata de la coafor e inebunita dupa parul meu.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 26-February 07 From: Bucuresti Member No.: 1,251 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sal fetelor (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ..e prima data cand intru pe acest site...am citit niste discutii destul de interesante pe aici despre placile de par...De cateva zile tot incerc sa ma decid la una..dar nu prea am reusit ptr k nimeni nu prea-mi recomanda nimic..in supermarketuri sau magazine malluri etc..vanzatorul zice k-s bune si bla bla...as vrea un sfat si o parere de la cineva kre chiar a incercat si e buna (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) am parul buclat si firul destul de sanatos si des..este natural nu l-am vopsit deloc..imi plac f mult si buclele kre le am ..dar vb aia..o schimbare din cand in cand nu strica (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Oscilam intre placile Philips si Remington...ceea ce am auzit k-s mai bune asa...am gasit o placa philips de vreo 190 RON...teoretic cica e profesionala..cu ceramica,teflon toate cele si cu o asa numita tehnologie bazata pe IONI... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) aveti idee la ce folosesc acesti ioni? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) iar Remington am gasit una cu ceramica si teflon (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) cam 120 ron...ce-mi recomandati sa fac? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) plsss (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Kiss (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 02:12 PM |
|