![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
M-am gandit sa deschid topicul asta pentru a vorbi pe larg despre scruburile noastre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Toate folosim cate ceva pentru a ne curata tenul de impuritati si piele moarta si vorbeam despre asta cand colo cand colo asa ca m-am gandit ca topicul asta sa fie intr-un fel in completarea celorlalte deja existente. Ce folosim,ce ne place,ce nu ne place si ce am dori sa incercam.Haideti ca fiecare sa spuna si ce fel de ten are,cu sau fara probleme pentru a ne putea ajuta intre noi fara probleme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voi folositi masti sau geluri pentru a va curata fata?Care vi se par ca sunt cele mai eficiente? Dupa acest ritual folositi masti sau creme/emulsii pentru hidratare? Eu una am ten mixt,cu ceva imperfectiuni,ma scrubuiesc 1 data pe saptamana cu un gel de la Avene.Apoi aplic o masca hidratanta si calmanta din aceeasi gama.As incerca si ceva masti purifiante insa nu am auzit inca de nici una care sa ma atraga.Acum am ajuns la concluzia (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ca e mai bun un exfoliant fara acele mici particule...In fine as avea mai multe de spus dar deocamdata atat ca am obosit si o dau in alte alea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
si eu am citit despre zatul de cafea,dar nu va dati dupa aia cu ulei de masline,mai ales dak va creste parul pe picioare repede,fiindk la mine a crescut si mai repede si mai des.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (((((((((((.ce mai folosesc eu pt exfoliere e malai+sare de bucatarie(de aia mare)+ulei de masline.e super.dar ati auzit k uleiul de masline e bun si pt celulita.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 11:38 AM |
|