![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt curioasa in legatura cu brackets-urile. Stiu ca se pot pune la orice varsta. Ma intereseaza in schimb cam cat trebuie purtate? E in functie de cat de strambi sunt dintii? Am auzit ca ar exista ceva brackets-uri care se pun in interior, deci nu se vad. E adevarat ? Si cum e cu brackets-urile acelea mobile? Pe care le porti doar noaptea de exemplu. Alea dau rezultate?
Mersi anticipat pentru orice raspuns. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
In completare spun ca (de regula) la persoanele mature nu se folosesc aparatele mobile,cele pe care le tii noaptea ci doar cele fixe.De regula se tin pe o perioada de 1 an, 1 an si ceva.Nu e neaparat in functie de cat de strambi sunt dintii,mai degraba de fixarea lor in noua pozitie ca sa spun asa.Adica indreptarea s-ar face relativ repede(cateva luni) insa trebuie tinut aparatul in continuare pana se perfectioneaza asezarea totala a danturii(linia mediana,muscarea corecta a dintilor,un anumit echilibru) si fixarea.De cele interioare eu una nu am auzit insa da si tu un search pe google si vezi ce iti apare si in felul asta stii si tu la o adica unde sa mergi sa te interesezi.
Pupici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 01:05 PM |
|