![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Na, c-am pregatit topicul pentru noaptea de maine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu sunt curioasa in ce va apare imbracata Cate Blanchet, tare imi place ce-si pune pe ea. Si totul se potriveste la ea: frizura, accesoriile, machiajul. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De-abia astept sa le barfim luni. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi pare rau ca aseara n-am reusit sa vad nici un pic din ceremonie. Am ajuns f tarziu acasa si am uitat, ca o toanta de ea. Witherspoon-ita arata bine. Deci se pare ca unora le priesc departirile pentru silueta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , desi eu chiar ii admiram ca pereche. Mi-a parut tare rau cand am citit despre despartirea lor. Stiu ca au doi copii. Mi se pare ca machiajul ii vine bine, chestia asta cu gri sub ochi ii mareste ochii. I se potriveste pentru ca are tenul ala f alb. Parca si pe Gwyneth Paltrow am mai vazut-o machiata asa.
Am citit azi in ziar ca tinuta lui Nicole Kidman e printre cele mai bune alegeri si Penelope a fost criticata pentru alegerea unei rochii cu volum exagerat jos. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 02:58 AM |
|