IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Oscarul si moda, Stilul starurilor. Moda pe covorul rosu.
kalua
post Feb 24 2007, 07:45 PM
Post #1

Musafir

Na, c-am pregatit topicul pentru noaptea de maine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu sunt curioasa in ce va apare imbracata Cate Blanchet, tare imi place ce-si pune pe ea. Si totul se potriveste la ea: frizura, accesoriile, machiajul. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

De-abia astept sa le barfim luni. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cindy
post Feb 28 2007, 06:02 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

si pe mine m-a cam dezamagit Cameron Diaz, mie imi place foarte mult de ea, ma asteptam la altceva..nici nu prea imi place rochia si in plus mi se pare ca nu prea o avantajeaza, nici nu ii evidentiaza corpul.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Beyonce arata foarte bine,ca intotdeauna de altfel, este foarte glam..
imi place si ultima poza pusa de ioanaraluk, coafura este simpla dar de efect, rochia foarte frumoasa, corpul perfect, dar nu stiu cine este..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma lumineaza cineva?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Oscarul si moda   Feb 24 2007, 07:45 PM
ala80   :lol: Mi-ai luat-o inainte! Si eu ma gandisem ...   Feb 24 2007, 07:49 PM
kalua   Mai barfim si marti si miercuri ca doar n-o sa pia...   Feb 24 2007, 07:51 PM
roxanica10  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 04:20 AM