![]() |
![]() |
kalua |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Pana si designerii cauta modele care au ceva aparte, frumusetea perfecta nemaifiind intrebata.
Asta e, sa fim noi, nu una dintre papuselele dintr-un rand mare la fel (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Exemple: daneza 'Iekeline' (de fapt: Lekalina) are pometi foarte proeminenti si urechi clapauge (IMG:http://www.glamour.de/imperia/dw/axium/images/1/12/13/14/10425/MDimage2_0_4.jpg) Agyness Deyn nu are fata ovala si barbia ii este mai pronuntata: (IMG:http://www.glamour.de/imperia/dw/axium/images/1/12/13/14/10425/MDimage1_0_4.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
fetelor nu va mai plangeti ca sunteti inalte la 1.72-1.73.eu am 1.77 si ma simt chiar bine in pielea mea!
port 38 39 sau depinde de pantof 40.port chiar si pantofi cu toc pt ca iubitu meu are 1.85 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oricum reactia lui cand m a vazut prima oara a fost *wow!ce inalta esti!* (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) se astepta sa fiu ceva mai mica. eu nu sunt compelxata decat de faptul ca tenul meu nu arata cum as vrea,dar sper sa il aduc pe calea cea buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si mai sufeream de faptul ca am sanii mici,dar m am vindecat.tot datorita prietenului (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu as vrea sa fiu cu vreo 7 kg mai slaba, sa am sanii si buzele mai mari si... cam atat! Cred ca toate am mai vrea cate ceva in plus sau in minus la corpul nostru. Eu sunt obsedata sa fiu mai slaba poate si din cauza unei relatii pe care am avut-o iar domnului in cauza i se parea ca la 1.68 si 55 kg eram nu grasa ci foarte grasa... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am slabit, dar cum imi place sa mananc acum am ajuns iar la 55 kg! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 08:54 AM |
|