![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
mai fetelor, voi ce faceti cu buzele voastre pe frigul asta? ce folositi si este intr-adevar eficient?
eu am un strugurel de la avon si unul de la nivea, dar parca nu fac fata. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si buzele mele arata asa de urate cand se usuca si se jupoaie + ca ma ustura. :'( ati folosit vreuna neutrogena, ictyane? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
nu imi place deloc vaselina aia , e foarte grasa si nu ajuta la nimic, eu am avut intr-o cutiuta verde de metal , nu are nici un miros ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
si eu am buzele uscate si mai am tentinda de ale musca sau rupe pielea aia uscata pana la sange ... si trebuie tot timpul sa folosesc ceva ... imi place stugurelul nivea , cel verde deschis e REPAIR si cel albastru ESSENSIAL si le folosesc alternativ , dar mai mult cel albastru ... imi place , iti face buzele misto ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
nu imi place deloc vaselina aia , e foarte grasa si nu ajuta la nimic, eu am avut intr-o cutiuta verde de metal , nu are nici un miros ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si eu am buzele uscate si mai am tentinda de ale musca sau rupe pielea aia uscata pana la sange ... si trebuie tot timpul sa folosesc ceva ... imi place stugurelul nivea , cel verde deschis e REPAIR si cel albastru ESSENSIAL si le folosesc alternativ , dar mai mult cel albastru ... imi place , iti face buzele misto ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) pe mine NIVEA m-a dezamagit rau!!! Eu de la Skinoren mi-am distrus buzele, mereu sunt crapate si imi rup pielita pana la sange (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) am descoperit o crema de galbenele (expirata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) prin dulapuri si o folosesc noaptea (cam de 2 luni) si dimineata imi cad toate cojitele si lasa buzele extrem de fine.....problema e ca ziua nu am cu ce sa ma dau (doar cu rujuri sau gloss, dar nu ajuta cu nimic) si pana seara iar sunt varza!!!! Mi-am comandat niste produse naturiste....balsam de buze cu ulei de jojoba si Shea Butter cica ar trebui sa fie bun.....abia astept sa vad! ( (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) am mai luat si ceva pt volum....daca tot era pe acolo (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 10:23 PM |
|