![]() |
![]() |
Anaconda |
![]()
|
Musafir ![]() |
am vazut ca exista topic pentru diete de slabit ,dar pentru ingrasare nu, asa ca m-am decis eu sa deschid unul.
singurul meu complex este ca sunt prea slaba.am slabit foarte mult.nu pot gasi haine ca sa stea pe mine si cateodata numarul small e mare pentru mine.vreau sa arata ca omul si nu ca un schelet. hai sa vedem cum ne putem ingrasa cu mancare sanatoasa,nu ma refer sa ma apuc acum sa mananc grasimi. vreau sa ma ingras...si sanatos aveti retete? sau o cura de ingrasare ce sa mananc dimineata,la prinz si seara. astept propunerile voastre (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa zicem ca ma alatur si eu, desi nu sunt chiar slaba, dar uite asa mai vreau eu fix 2 kile in plus, am un fix! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ideea e ca poti sa te ingrasi usor bagand dulciuri si junk-food in tine, dar noi nu vrem asta nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa va spun din "secretele" mele ingrasatoare din trecut : - lasatul de fumat, in cazul in care acest prost obicei exista iti poate aduce pana la 5 kilograme in plus in cam 3 luni, in conditiile in care mananci fix ca inainte - suplimentele cu vitamine ajuta si ele foarte mult. Eu am facut mai demult o cura cu Supradyn si chiar am pus pe mine. - mancatul sanatos, 3 mese pe zi trebuie sa fie o regula (asta mi-e cel mai greu sa o respect) - apucati-va de sport : mers la sala, tae-bo...orice te ajuta sa pui un pic de muschi pe tine. Pentru ca asta ar fi idealul, sa punem muschi, nu grasime. Multe persoane care se apuca de sala ca sa slabeasca, au la inceput surprize in sensul ca acul cantarului indica din ce in ce mai mult. Am inteles ca asta se intampla datorita faptului ca muschii cantaresc mai mult decat tzesutul adipos. Mai astept si alte sugestii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
asa e, ar fi o prostie sa ne indopam cu junk food pt a ne ingrasa. Bananele ingrasa daca sunt mancate zilnic cate 1, eu mai stiu de o reteta cu miere si nuci cate 3 lingurite dimineata dar eu nu ma prea omor dupa miere. Si nici nu prea am pofta de mancare sa zic ca acum manac ceva si sa ma gandec ce mananc peste cateva ore cum sunt alte persoane cu pofta mai mare de mancare.
Sportul este foarte sanatos dar eu fac sa zicem o saptamana apoi ma ia lenea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si fac pauza apoi iar revin si nu se vede nici un rezultat asa. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Trebuie facute exercitiile 6 saptamani zilnic si apoi incep sa se vada rezultatele, eu la teorie stau bine dar practica ma omoara (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 03:07 PM |
|