![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
mai fetelor, voi ce faceti cu buzele voastre pe frigul asta? ce folositi si este intr-adevar eficient?
eu am un strugurel de la avon si unul de la nivea, dar parca nu fac fata. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si buzele mele arata asa de urate cand se usuca si se jupoaie + ca ma ustura. :'( ati folosit vreuna neutrogena, ictyane? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
imi pare rau ca nu merge la tine ... si eu am aceasi problema cand le simt putin uscate , le rup imediat si aveam numai pete rosii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar cand ma dau tot timpul cu stugurelul, e ok ... eu nu folosesc ruj deloc , cateodata gloss dar foarte putin , numai strugurel ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
poate iti trebuie ceva mai gras , care sa il folosesti foarte des , si nu lasi buzele sa se usuce deloc , sa te dai tot timpul ... e asa ciudat , fata e foarte grasa si buzele uscate ... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (cazul meu) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
e asa ciudat , fata e foarte grasa si buzele uscate ... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (cazul meu) Eh....shtiu....si cazul meu tot asta e (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ! Alaltaieri pe langa o lotiune am primit si un ruj hidratant de la Paula's Choice.....se pare ca ma ajuta pe timp de zi! Cel putin azi nu am mai avut probleme! Oricum abia astept si strugulelul ala cu jojoba sper sa scap de orice urma de uscaciune! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:25 AM |
|