![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Care este lista voastra cu lucruri pe care trebuie sa le luati cu voi in concediu?
La mine: carti carte de credit pasaport crema de protectie solara pentru ochi/fata crema after sun fata spray sau gel de par cu protectie solara hartie igienica umeda periuta de dinti pila de unghii penseta lady shaver-ul costume baie, prosop de plaja (daca merg la mare) ochelari de soare (macar 2 bucati) aparat foto cateva lucruri de imbracat/incaltat o gentuta frigorifica in care incap exact 2 doze sau 2 sticle mici cu bateriile frigorifice aferente niste zdranganele de pus la gat, la urechi si pe mana Cam astea sunt lucrurile pe care n-am voie sa le uit, altele le pot cumpara si la locul cu pricina |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
eu am avut o perioada in care plecam saptamanal cu echpia,deoarece am facut sport de performanta.
asa ca am ajuns experta in facut si desfacut bagaje.pe langa multele haine la care nu pot renunta (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) am tot timpul la mine cremele de fata,de corp,gel de dus,sampon,pila,forfecuta,pastile,servetele umede si uscate si in functie de durata perioadei in care sunt plecata se mai pot adauga produse gen pensete, epilator,fier de calcat.... imi e groaza de mutatul in bucuresti.cred ca o sa iau chiar toataaa casa dupa mine....si stau acum si ma intreb unde o sa le depozitez... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 08:06 PM |
|