![]() |
![]() |
Anaconda |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai fetelor voi ce ziceti de medicamentele pentru cresterea sanilor?
o prietena buna i-a tinctura de marar de vre-o 2 luni si mi-a spus ca i-a crescut putin sanii. am mai cautat si pe internet sa i-au pareri si altele zic de contour,altele de tinctura voi ce ziceti? mi-a pus tipa de la plafar si o sticla de ulei anethi pentru cresterea in volum..inca nu am inceput-o... voi ati incercat ceva din astea?pareri? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu nu inteleg, sa imi fie iertata ignoranta, care e rostul sinilor mai mari. Daca nu a vrut Bunul Dumnezeu sa dea mai multa "dotare", pentru ce? Ca e la moda?! Ca asa ar vrea barbatii?! Ete na! Si noi am dori sa fim apreciate dupa ce avem si in cap si in inima, nu dupa marimea si fermitatea bustului sau a posteriorului... si ce, ei dau doi bani pe asta? Nu! Atunci noi de ce sa facem asemenea eforturi? Cine ne iubeste ne iubeste cum sintem si pentru ceea ce sintem. Daca vor sa ne schimbam, atunci ceva nu e ok.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) bine zis diana
|
|
|
![]() ![]() |