IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Fitness si inceput de dieta, Grup de sprijin
kami
post Mar 2 2007, 11:31 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,276

Buna!!
tocmai am realizat ca m-am ingrasat 9 kg in 8 luni.am inceput sa merg la fitness,maine voi face a 5 a sedinta,dar inca nu reusesc sa mananc sanatos asa cum abisnuiam candva...
...asta mi-a cam afectat si respectul de sine,si viata sociala,si tot... de aceea as vrea sa-mi mai impartasiti si voi cate ceva...poate macar de "gura" voastra o sa ma tin.. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Kitten
post Mar 3 2007, 02:29 PM
Post #2

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) kami!

si eu am mult de slabit. eu m-am ingrasat 15kile intr-un an pt ca m-am lasat de fumat si am luat si niste anticonceptionale care nu mi-au facut bine.
momentan fac bicicleta o ora pe zi si tin dieta cu grapefruit pe care am gasit-o aici pe site. cred ca e mult mai eficienta treaba daca ne adunam aici si ne motivam reciproc. nici eu nu pot sa tin o dieta care sa ma forteze sa mananc anumite lucruri,la anumite ore, sau sa numar calorii, puncte, indici glicemici, proteine, etc etc. cea cu grapfruit mi se pare super flexibila, si, cu toate ca nu ma omor dupa fructul respectiv, mi se pare ok.
ma bucur ca mai exista pe pamantul asta lume care nu tine Monti... ca ma simteam asa singura pe aici!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
kami   Fitness si inceput de dieta   Mar 2 2007, 11:31 PM
arissuca   Buna, Kami! E o idee f buna! Si eu am de d...   Mar 3 2007, 01:11 AM
angeldust   Arissuca poate ne dai si noua detalii din jurnalul...   Mar 3 2007, 12:08 PM
Kitten   :welcome: kami! si eu am mult de slabit. eu m...   Mar 3 2007, 02:29 PM
arissuca  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 02:49 AM