![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 2-March 07 Member No.: 1,276 ![]() |
Buna!! tocmai am realizat ca m-am ingrasat 9 kg in 8 luni.am inceput sa merg la fitness,maine voi face a 5 a sedinta,dar inca nu reusesc sa mananc sanatos asa cum abisnuiam candva... ...asta mi-a cam afectat si respectul de sine,si viata sociala,si tot... de aceea as vrea sa-mi mai impartasiti si voi cate ceva...poate macar de "gura" voastra o sa ma tin.. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) kami!
si eu am mult de slabit. eu m-am ingrasat 15kile intr-un an pt ca m-am lasat de fumat si am luat si niste anticonceptionale care nu mi-au facut bine. momentan fac bicicleta o ora pe zi si tin dieta cu grapefruit pe care am gasit-o aici pe site. cred ca e mult mai eficienta treaba daca ne adunam aici si ne motivam reciproc. nici eu nu pot sa tin o dieta care sa ma forteze sa mananc anumite lucruri,la anumite ore, sau sa numar calorii, puncte, indici glicemici, proteine, etc etc. cea cu grapfruit mi se pare super flexibila, si, cu toate ca nu ma omor dupa fructul respectiv, mi se pare ok. ma bucur ca mai exista pe pamantul asta lume care nu tine Monti... ca ma simteam asa singura pe aici!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 02:49 AM |
|