![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
Buna , sunt nou venita pe forum , am vazut multe topicuri interesante si stiu ca de ajutor la multe persone si am vrut si eu sa deschid un subiect ... FAIMOSII PORI, MARI SI FOARTE INESTETICI (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am 22 de ani si ma confrunt cu problema asta de mai mult timp ... tenul foarte gras , puncte negre pe frunte, nas , obraji ... am inteles ca nu poti sa-i faci sa dispara de tot ... dar un tratament ceva trebuie sa existe ... Acum folosesc Normaderm de la Vichy de la care sincera sa fiu nu am vazut nici un rezultat ... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am facut si un peeling chimic, la consultatie m-i s-a spus ca vor disparea, da eu nu am vazut nici o schimbare , pielea arata bine dupa 7-8 zile dupa peeling dar dupa a revenit la normal ... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Mi-am pus foarte mari sperante in peelingul asta si sunt foarte dezamagita ... chiar nu mai sriu ce sa fac ... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) HELP ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
nu cred ca face foarte bine la cosmetica ... si eu am facut la fel ... acum vreo 2 ani , prima si ultima data ... eu aveam numai pe nas , frunte si barbie si m-a piscalit pe toata fata si mi-a lasat niste rani , m-i s-a facut coaja cand s-a vindecat, cand am ajuns acasa am inceput sa plang si de atunci nu mai vrea sa aud ...
cred ca cel mai bine sa sa folosesti produse corecte care sa iti faca bine ... daca le gasesti ... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) am citit de ACTIVA de la FAVISAN special ptr puncte negre dar nu am gasit pana acum pe aici ... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) cu ce faci exfoliere chimica, geo??? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
cu ce faci exfoliere chimica, geo??? cu aceesi chestie de care vb si dincolo!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si ar mai exista o crema care ma intriga : Dr. Brandt Micro- Dermabrasion in a Jar http://www.revitalise-uk.com/Dr-Brandt-page.php dar momentan am rezultate la ceea ce folosesc si nu mai sunt atat de disperata....dar consider crema asta un remediu bun chiar si pentru intretinere a tenului din cand in cand, chiar daca totul este ok! |
|
|
![]()
|
|
cu aceesi chestie de care vb si dincolo!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si ar mai exista o crema care ma intriga : Dr. Brandt Micro- Dermabrasion in a Jar http://www.revitalise-uk.com/Dr-Brandt-page.php dar momentan am rezultate la ceea ce folosesc si nu mai sunt atat de disperata....dar consider crema asta un remediu bun chiar si pentru intretinere a tenului din cand in cand, chiar daca totul este ok! m-am uitat si eu pe site lui ... nu stiu ce sa zic , produsele sunt putin scumpe si mi-e frica sa nu fie vreau rezultat ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
m-am uitat si eu pe site lui ... nu stiu ce sa zic , produsele sunt putin scumpe si mi-e frica sa nu fie vreau rezultat ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cam asta ar fi si teama mea....dar in disperare, crede-ma eram si sunt in stare sa-mi pun sperante in orice! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 09:41 PM |
|