![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
As dori sa imi akizitionez o pudra, dar nu stiu cum sa o aleg.Pulbere sau compacta?Traslucida sau mata?Astazi am vrut sa imi iau MF translucent si mi s-a parut foarte inkisa la culoare.Vanzatoarea cica asta e singura nuanta translucent (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...
Care este diferenta intre pudra mata si cea translucenta?Pe ce portiuni se foloseste una si pe care cealalta?Pot spune ca am tenul mixt spre gras, actual deshidratat si predispus la acnee....Kiar nu stiu ce tip de pudra ar fi adecvata tipului meu de ten.Ce ma sfatuiti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
am si eu o intrebare in legatura cu pensulele..am auzit ca este important ce pensula folosim, daca sunt fire naturale etc.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) voi de care aveti?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
am si eu o intrebare in legatura cu pensulele..am auzit ca este important ce pensula folosim, daca sunt fire naturale etc.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) voi de care aveti? eu nu am folosit pensula niciodata, ma incomodeaza, mai ales ca sunt disperata cu tot ceea ce-mi atinge fata, iar cu pudra ma cam dau de 3 ori pe zi si sa port pensula in portfard pe langa toate celelalte apoi sa ma intind cu ea pe fata de cate ori am nevoie..... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) nu-mi surade!! Doar daca gasesc o pesula cu tot cu un suport ceva in care sa stea cat de cat ferita de praf sau alte impuritati! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 05:13 PM |
|