![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
As dori sa imi akizitionez o pudra, dar nu stiu cum sa o aleg.Pulbere sau compacta?Traslucida sau mata?Astazi am vrut sa imi iau MF translucent si mi s-a parut foarte inkisa la culoare.Vanzatoarea cica asta e singura nuanta translucent (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...
Care este diferenta intre pudra mata si cea translucenta?Pe ce portiuni se foloseste una si pe care cealalta?Pot spune ca am tenul mixt spre gras, actual deshidratat si predispus la acnee....Kiar nu stiu ce tip de pudra ar fi adecvata tipului meu de ten.Ce ma sfatuiti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Am vazut in Beauty Shop niste pudre dementiale de la Bourjois.Ma refer la cele 2 in 1, adica pudra plus pamatuf incorporat, plus ca am mai vazut o pudra tare frumusica cu un luciu asa fain, dar asta din urma merge numai la ocazii mai speciale ( am okit-o pt nunta mea, pt corp si gat, eventual asa, o dara finuta si pe fata).
Despre pudra Creme Puff de la MF auzisem numai lucruri bune, bine ca acum am si o confirmare ca nu e asa grozava, pt ca nici mie nu prea mi-a placut aspectul. Maine cred ca ma duc sa vad cat este o pudra pulbere de la Deborah...tare imi fac cu okiul cateva produse ale lor... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut in Beauty Shop niste pudre dementiale de la Bourjois.Ma refer la cele 2 in 1, adica pudra plus pamatuf incorporat, plus ca am mai vazut o pudra tare frumusica cu un luciu asa fain, dar asta din urma merge numai la ocazii mai speciale ( am okit-o pt nunta mea, pt corp si gat, eventual asa, o dara finuta si pe fata). Astea cu pamatuf incorporat sunt acoperite si tocmai pentru geanta/port fard foarte bune. Eu o am pe cea de la Lancome. Iar cand se termina pudra din recipient, puteti pune voi ce pudra vreti voi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 05:56 PM |
|