![]() |
![]() |
andreea ro |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ,
As dori sa invat limba greaca. Ma poate ajuta cineva cu site-uri sau carti on line?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
dore αμα ειναι να αρχιζεις με της ειρωνιες αστο καλητερα κοριτσι μου, αφτα αλλου οκ?uite ca stiu si greceste Da-mi voie sa am indoieli. Mari. Faci greseli de ortografie de neiertat pentru un copil de scoala generala in romana si nici in greaca vad ca nu stai mai bine. La scris e catastrofa: lipesti de-aiurea verbul cu articolul hotarit proclitic si e buba mare cu adjectivul demonstrativ ("aυτα"). Si ai busit si adverbul ala de numa-numa. Concluzie: mult prea multe greseli intr-o fraza din trei propozitii si treisprezece cuvinte ca sa afirmi asa de tare ca stii greaca si sa te oferi sa faci traduceri. Dore nu te-a ironizat, din pacate ti-a spus un adevar. Care doare. Cind spui ca te pricepi la traduceri trebuie sa stii si ortografia limbilor din si in care traduci. Altfel risti sa te faci de ris. Imi pare rau sa spun asta. Nu ti-o spun cu rautate si nici ca sa te ironizez. Ci in speranta ca ai sa intelegi... Fara suparare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 03:56 AM |
|