![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am avut mult de-a face cu stomatologi la viata mea (sunt fosta tehnician dentar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), profesional si privat. Si am vazut multi stomatologi mediocri (si asta-i un eufenism!) cu cabinetele pline ochi de pacienti. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cabinetul unora dintr-astia prost profesional era designed de cei mai buni arhitecti de interior, aratau intr-adevar extraordinar de bine si erau intr-o zona centrala.
Pe mine ma intereseaza cat timp isi petrece stomatologul cu mine, ce si cum imi explica, cat ma bate la cap ca trebuie neaparat schimbat un inlay sau o coroana (mai ales daca-i la un dinte care nu face probleme - eu mai controlez si singura, in oglinda, cu o sonda daca mi se pare ca ceva nu-i ok), daca merge la cursuri, perfectionari, cum vorbeste si se poarta cu asistenta, cat de buna este asistenta si ce fel de aparatura are. Care sunt criteriile voastre cand alegeti un stomatolog? Punkreas, la ce trebuie sa mai fim atente? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu stiu totul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) despre stomatologul meu ca tare-i mai place sa povesteasca si planifica intotdeauna si timp de vorbit vorbe. Saptamana viitoare pleaca in concediu, trei saptamani Nepal, pe munte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La congrese si intruniri dintr-astea foarte mari nu se prea duce, dar stiu c-a facut un curs de implantologie care a durat mult.
Eu stiu multa lume care pica pe spate daca stomatologul are robinete aurite si spun ca "asta-i!", ca deh, nu-si permite oricine asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stomatolog fara asistenta nu cunosc aici, dar s-ar putea sa existe vreo lege care impune asistenta. Ia chiar sa intreb data viitoare. Asistenta se ocupa de profilaxie (curatatul dintilor), nu medicul si eu sunt foarte multumita de ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In final, eu personal imi fac trei cruci mari ca mi-am gasit om bun la dinti, mai are si cabinetul in imediata apropiere, ce vreau mai mult? Azi se duce fiica-mea la el, la control. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 01:05 PM |
|