![]() |
![]() |
andreea ro |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ,
As dori sa invat limba greaca. Ma poate ajuta cineva cu site-uri sau carti on line?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu stiu ce ti-as mai putea spune. Ti-am spus clar unde ai gresit, insa nu esti dispusa sa inveti. Crezi ca le stii pe toate. Si in Romania termina unii chiar facultati de profil si nu stiu sa scrie romaneste, asa ca nu ma mir. Pune mina pe carte daca tot insisti ca stii greaca si lasa fasoanele, ca nu ma simt impresionata. Poate stii sa vorbesti, insa la scris ai lacune mari in cunoastrerea ortografiei; si in romana, si in greaca.
|
|
|
Anaconda |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu ce ti-as mai putea spune. Ti-am spus clar unde ai gresit, insa nu esti dispusa sa inveti. Crezi ca le stii pe toate. Si in Romania termina unii chiar facultati de profil si nu stiu sa scrie romaneste, asa ca nu ma mir. Pune mina pe carte daca tot insisti ca stii greaca si lasa fasoanele, ca nu ma simt impresionata. Poate stii sa vorbesti, insa la scris ai lacune mari in cunoastrerea ortografiei; si in romana, si in greaca. unde am scris in limba greaca nu am avut nici o greseala gramaticala.asta ti-o garantez 100%.stiu foarte bine ce iti spun.daca tu ai tradus cu un dictionar on-line,e poate ti-a iesit alan dala traducerea.altfel e sa stii greaca care ai invatat-o in romania si altfel e greaca cand traiesti ani de zile in grecia.si nu am invatat greaca aici de la televizor,ci am invatat-o la liceu aici,adica toata gramatica intelegi.pentru ca am foarte multi ani aici nu pot spune ca am uitat limba romana chiar deloc,dar daca am facut o greseala gramaticala,imi cer scuze,se mai intampla. deci daca vrea cineva vre-o traducere astept pm. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 01:15 PM |
|