![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 8 Joined: 30-July 06 Member No.: 451 ![]() |
si eu cu o intrebare. daca am o viata sexuala neregulata, e posibil sa imi intarzie ciclul din cauza unei dereglari? eu am un partener stabil si ciclu regulat insa de un an si ceva avem relatii sexuale cam la 6-8 saptamani pentru ca eu sunt plecata din tara. e posibil sa intarzie ciclul din cauza asta? azi e a saptea zi de cand ar fi trebuit sa imi vina, mi-am luat si un test de sarcina pentru orice eventualitate. multumesc
|
|
|
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tango, dereglarile de genul acesta apar de multe ori datorita stresului si, implicit, dereglarilor hormonale produse de el in organism.
Parerea mea este sa mergi la un endocrinolog bun care sa-ti recomande cateva analize hormonale, mec ginecolog n-are ce sa-ti faca. Am avut si eu astfel de probleme, cam o data pe an tot se intampla fenomenul asta ciudat si de fiecare data am facut analize hormonale. Conteaza varsta, mediul de lucru, mediul de viata, daca ai o activitate sexuala constanta, daca ai un partener constant, etc. Cel mai bine e sa mergi la un med de specialitate. Succes! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 05:21 AM |
|