IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Dereglare hormonala?
tango
post Mar 6 2007, 10:14 AM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 451

si eu cu o intrebare. daca am o viata sexuala neregulata, e posibil sa imi intarzie ciclul din cauza unei dereglari? eu am un partener stabil si ciclu regulat insa de un an si ceva avem relatii sexuale cam la 6-8 saptamani pentru ca eu sunt plecata din tara. e posibil sa intarzie ciclul din cauza asta? azi e a saptea zi de cand ar fi trebuit sa imi vina, mi-am luat si un test de sarcina pentru orice eventualitate. multumesc
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
dr_wise
post Mar 6 2007, 12:10 PM
Post #2

Musafir

Tango, dereglarile de genul acesta apar de multe ori datorita stresului si, implicit, dereglarilor hormonale produse de el in organism.
Parerea mea este sa mergi la un endocrinolog bun care sa-ti recomande cateva analize hormonale, mec ginecolog n-are ce sa-ti faca.
Am avut si eu astfel de probleme, cam o data pe an tot se intampla fenomenul asta ciudat si de fiecare data am facut analize hormonale.
Conteaza varsta, mediul de lucru, mediul de viata, daca ai o activitate sexuala constanta, daca ai un partener constant, etc. Cel mai bine e sa mergi la un med de specialitate.
Succes!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
tango   Dereglare hormonala?   Mar 6 2007, 10:14 AM
angeldust   Tango, din cate stiu eu nu prea poti face o deregl...   Mar 6 2007, 11:33 AM
tango  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 05:21 AM