![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am avut mult de-a face cu stomatologi la viata mea (sunt fosta tehnician dentar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), profesional si privat. Si am vazut multi stomatologi mediocri (si asta-i un eufenism!) cu cabinetele pline ochi de pacienti. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cabinetul unora dintr-astia prost profesional era designed de cei mai buni arhitecti de interior, aratau intr-adevar extraordinar de bine si erau intr-o zona centrala.
Pe mine ma intereseaza cat timp isi petrece stomatologul cu mine, ce si cum imi explica, cat ma bate la cap ca trebuie neaparat schimbat un inlay sau o coroana (mai ales daca-i la un dinte care nu face probleme - eu mai controlez si singura, in oglinda, cu o sonda daca mi se pare ca ceva nu-i ok), daca merge la cursuri, perfectionari, cum vorbeste si se poarta cu asistenta, cat de buna este asistenta si ce fel de aparatura are. Care sunt criteriile voastre cand alegeti un stomatolog? Punkreas, la ce trebuie sa mai fim atente? |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
hihi. sa va zic si eu de dentistul meu (ales dupa principiul "e cel mai aproape de birou deci nu pierd timpul cu drumul"): omu e cel mai haios doctor intalnit de mine pana acuma.
am descoperit pasiuni comune- io lucrez in informatica, el e mort dupa calculatoare. cat sunt cu gura deschisa pe scaunu' ala imi povesteste cum era el campion la counter strike pe tara la aruncarea cutitului. io foaaaaarte entuziasmata (cu o infectie cat casa pe canale, va dati seama ce interesata eram); el "da nu pari impresionata" io "nu. ar trebui?" "pai, calculatoare, pasiunea, meseria ta, jocuri alea alea" io "da nu va suparati, dvs faceti dinti in timpul liber? sau vorbiti numa' de stomatologie?" el "nuuuuuu doamne fereste cum sa fac asta" io (victorioasa, intre 2 forari) "atunci, de ce ar trebui sa vorbesc eu de calculatoare in timpul liber? " (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) evident, omu' s-a prins si mereu facea misto de mine pe chestia asta. da' in rest e un tip cool, cu mana usoara, vorbesteeeeee de te ameteste cat esti pe scaun si in general e ok. da' nu prea mai am eu timp de dat pe la el desi ar cam trebui (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 01:07 PM |
|