![]() |
![]() |
Anaconda |
![]()
|
Musafir ![]() |
am vazut ca exista topic pentru diete de slabit ,dar pentru ingrasare nu, asa ca m-am decis eu sa deschid unul.
singurul meu complex este ca sunt prea slaba.am slabit foarte mult.nu pot gasi haine ca sa stea pe mine si cateodata numarul small e mare pentru mine.vreau sa arata ca omul si nu ca un schelet. hai sa vedem cum ne putem ingrasa cu mancare sanatoasa,nu ma refer sa ma apuc acum sa mananc grasimi. vreau sa ma ingras...si sanatos aveti retete? sau o cura de ingrasare ce sa mananc dimineata,la prinz si seara. astept propunerile voastre (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
din experienta proprie pot sa va zic si eu cate una-alta. in liceu si eu tineam cure de ingrasare, una peste alta (am incercat si mancare gatita la micul dejun + vreo 4 ciocolate pe zi, etc) dar nimic nu mergea, deoarece e o chestie de metabolism. in momentul cand mi s-a schimbat metabolismul nici nu mi-am dat seama..... si nu stiu exact ce poate determina aceasta schimbare (e posibil sa fie anticonceptionale, stress-ul, etc).... dar mai trist e ca nu prea poate fi oprita. si va recomand sa nu va jucati cu sanatatea...
deci: 1. dupa ce m-am lasat de fumat m-am ingrasat 15 kile intr-un an jumate (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) 2. sa nu cumva sa faceti prostia sa luati anticonceptionale doar pt. asta 3. daca aveti sub 30 de ani, bucurati-va de corpul pe care il aveti acum, ca cine stie.... mie de exemplu imi pare rau dupa cele 50 de kile pe care le aveam in liceu, si dupa cele 60 de acum 2 ani... sper sa nu supar pe nimeni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:56 AM |
|