![]() |
![]() |
Anaconda |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai fetelor voi ce ziceti de medicamentele pentru cresterea sanilor?
o prietena buna i-a tinctura de marar de vre-o 2 luni si mi-a spus ca i-a crescut putin sanii. am mai cautat si pe internet sa i-au pareri si altele zic de contour,altele de tinctura voi ce ziceti? mi-a pus tipa de la plafar si o sticla de ulei anethi pentru cresterea in volum..inca nu am inceput-o... voi ati incercat ceva din astea?pareri? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Am observat ca e o adevarata nebunie acum cu sanii mari.Voi ati observat ca toate prezentatoarele si vedetele au dintr-o data sanii mari?Nu mai vezi una fara un decolteu serios sau cu sani mici.Se pare ca mai toata lumea a facut o obsesie pentru asta!Eu una m-am saturat.Marturisesc ca ma uit cateodata la defilarile de moda doar ca sa mai vad femei cu sani mai mici!Cele care vor sani mai mari,ganditi-va la efectele secundare:dureri de spate,lasarea lor dupa alaptare sau in timp.Cu cat ii ai mai mari,cu atat se lasa mai repede!Chiar v-ar placea sa aveti sanii deja lasati la varsta de 18 ani? Ok,arata bine cu sutien,bustiera si alte minunatii dar fara???Ca nu o sa stati non-stop imbracate, nu?Mai ales in fata barbatului din viata fiecareia.A trecut timpul cand in dormitor domnea intunericul.Ganditi-va daca v-ati simti ok ca el sa priveasca o pereche de sani cazuti.Nu totul se rezolva cu sport.Orice diferenta de greutate se vede la sani!
Oricum, eu sunt de parere ca nu e ok sa umbli acolo unde ai deja doar din dorinta de a placea mai mult barbatilor sau pentru a-ti creste self-esteem ul...Sunt prea multe riscuri si prea multe neplaceri.Mai bine sa traiesti cu o nemultumire ce poate trece in timp decat cu diverse complicatii.Nu cred ca avem nevoie de probleme in plus.Fetelor incercati sa va iubiti asa cum sunteti.Toate sunteti frumoase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:16 AM |
|