IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Συνομιλίες στα ελληνικά - Limba Greaca, Conversatii; Resurse Online
andreea ro
post Nov 1 2006, 10:32 AM
Post #1

Musafir

Buna ,
As dori sa invat limba greaca.
Ma poate ajuta cineva cu site-uri sau carti on line??
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Diana.
post Mar 6 2007, 10:14 PM
Post #2

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

O sa vorbesc despre mine: vorbesc greaca din 1992. Am facut traduceri pentru institutii bancare, simultane in mediul de afaceri de 16 ore fara intrerupere, am tradus manuale de utilizare pentru o multime de chestii. Si nu am curaj sa afirm ca stiu greaca, pentru ca sint constienta ca sint multe lucruri care ma depasesc. Eu nu mi-am dat bacul in Grecia, ghinion! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
In ceea ce priveste traducerea de prospecte: la cita lume prefera sa gaseasca rezolvari ale unor probleme de sanatate majore pe siteuri si forumuri, sperind ca va gasi panacee online, ma astept la orice.
Daca vorbesti o limba la nivel de conversatie nu inseamna sa stii o limba.
Si pentru ca ai prurit in continuare:
1. "prospect", nu "prospectus" si vorbim despre prospectul unui medicament, nu "de pe medicament", ca nu sta pe el, al naibii prospect!
2. "am tradus cuiva", nu "la cineva".
Pune burta pe carte, fata draga.

+Quote Post
Anaconda
post Mar 7 2007, 05:19 PM
Post #3

Musafir

QUOTE(Diana @ Mar 6 2007, 10:14 PM) *
O sa vorbesc despre mine: vorbesc greaca din 1992. Am facut traduceri pentru institutii bancare, simultane in mediul de afaceri de 16 ore fara intrerupere, am tradus manuale de utilizare pentru o multime de chestii. Si nu am curaj sa afirm ca stiu greaca, pentru ca sint constienta ca sint multe lucruri care ma depasesc. Eu nu mi-am dat bacul in Grecia, ghinion!
In ceea ce priveste traducerea de prospecte: la cita lume prefera sa gaseasca rezolvari ale unor probleme de sanatate majore pe siteuri si forumuri, sperind ca va gasi panacee online, ma astept la orice.
Daca vorbesti o limba la nivel de conversatie nu inseamna sa stii o limba.
Si pentru ca ai prurit in continuare:
1. "prospect", nu "prospectus" si vorbim despre prospectul unui medicament, nu "de pe medicament", ca nu sta pe el, al naibii prospect!
2. "am tradus cuiva", nu "la cineva".
Pune burta pe carte, fata draga.

uite cum facem cine intra pe forum si vrea traducere traduci tu daca tot ai experienta.eu ma retrag pentru ca, de cand am intrat pe forumul asta m-ati zapacit de creieri.

+Quote Post

Posts in this topic
andreea ro   Συνομιλίες στα ελληνικά - Limba Greaca   Nov 1 2006, 10:32 AM
Diana   :welcome: andreea ro ! Resurse online de neo-...   Nov 1 2006, 10:43 AM
dyam   Buna! Bine v-am gasit! Si eu am o obsesie...   Nov 10 2006, 08:59 PM
Diana_WP   Suna superb greaca. Stau uneori ca proasta si ascu...   Dec 26 2006, 06:29 PM
Anaconda   eu stiu unele mai bune si mai usoare,daca e ceva u...   Mar 3 2007, 07:06 AM
Dore   Aş avea eu, Anaconda. :) Unde ai învă...   Mar 4 2007, 10:49 AM
Anaconda   dore αμα εινα...   Mar 4 2007, 10:56 PM
Diana     Mar 6 2007, 01:22 AM
Anaconda  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 01:46 AM