![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce balsam pt par aveti ? Pana acum eu nu am gasit nici unul care sa ma multumeasca .
Am varfurile foarte uscate si se despica repede dar in acelasi timp am parul f moale si subtire. Nu stiu ce balsam sa imi iau si nu stiu daca sa imi iau balsam sau keratina ca imi zicea coafeza la un moment dat ca la tipul meu de par nu e recomandat balsam ci keratina, Am avut keratina de la Londa dar nu mi-a priit deloc , mi se uscau si mai tare varfurile. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
eu am un par foarte greu de intretinut (foarte des, fir poros, varfuri care se despica usor), motiv pt care nu am reusit pana acum niciodata sa il las mai lung de umeri. foarte mult timp am folosit gamele elseve, mai ales cea cu nutrileum (inclusiv masca si sprayul cu ulei). eram super multumita de ele, dar nu ajutau deloc pt. varfuri. acum 6 luni p prietena care are parul pana la fund mi-a zis ca fol. fructis (am ras de ea, pt ca nu aveam incredere... mi se par ieftine... nush). dar am incercat long and strong si masca repair and shine si imi plac super mult. acum am parul destul de lung (cam cu o palma mai jos de umeri) si nu se mai despica varfurile. fructis are totusi un inconvenient: scoate vopseaua destul de repede...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:12 AM |
|