IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Abstinenta sexuala
carrie30
post Jul 13 2006, 02:32 PM
Post #1

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 2

Ce implica abstinenta? Si cand "suferim" de abstinenta si de ce?
Daca e de bunavoie si de ce?
Este oare adevarat ca lipsa de (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sex.gif) duce la "innebunirea" creierului, nervozitate, aparitia diferitilor noduli pe te miri unde?
Sau in cazul in care nu avem partener/a , iubit/a, cat putem sta fara sex? Iar in acest caz, se merita cate o aventura pentru o cauza buna?

Cred ca v-am innebunit cu intrebarile (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Qyama
post Mar 8 2007, 08:25 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: Membru
From: Printre rānduri
Member No.: 1,207

Această nevoie, de a obosi arcurile patului (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , e doar īn minţile noastre... Cei ce simt această nevoie şi-au creat această nevoie; poftă i-aş spune. Să dăm vina pe hormoni, cum sugerează ham (dacă am īnţeles bine), e doar o scuză, una ştiinţifică.
Problema, cred eu, apare cānd simţi nevoia să te descarci īntr-un mod cāt mai amoros şi partenerul ori lipseşte ori e ca şi cum ar lipsi. Atunci deschizi ochii bine la ce alegi şi cu toate măsurile de siguranţă ştiute şi aplicate te duci şi te dezlănţui. Fără păreri de rău sau nu ştiu ce regrete: ai căpătat ce ai căutat. Acum īţi vei asuma urmările ca o doamnă sau domn, şi īţi continui viaţa puţin mai liniştit...

De patru ani de cānd sunt văduv n-am simţit această nevoie fiziologică, fiindcă nici o altă femeia nu a putut s-o egaleze pe cea care mi-a fericit viaţa, soţia. Şansele au apărut, chiar invitaţii, dar no, thanks. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nu ştiu dacă voi īntālni o femeie care să merite tot ce aş putea să-i ofer, dar pānă atunci verigheta stă exact unde trebuie: pe degetul meu.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
carrie30   Abstinenta sexuala   Jul 13 2006, 02:32 PM
cecylly   of ce subiect ai atins si tu :P uite ca eu de can...   Jul 13 2006, 02:51 PM
ham   <...   Jul 17 2006, 08:09 AM
Dore   Se spune adesea ca femeile trebuie sa simta mai in...   Jul 20 2006, 05:14 PM
kary_pink  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 06:26 AM