![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 57 Joined: 23-February 06 Member No.: 240 ![]() |
Sal'tare, girls!
Am auzit de multe ori despre Pilates dar nu am avut curiozitatea sa cercetez exact despre ce e vorba pana nu am vazutsi o reclama la TV. Concret, de ieri am facut rost de un CD cu 20 de minute pt. incepatori si incerc sa lucrez. Imi este insa foarte greu pt ca aud vesnic acelasi lucru si nu are cine sa-mi raspunda la intrebari. Ce parere aveti? Voua va place? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
buna, fetelor! m-am decis sa sa ma apuc si eu de pilates! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu vreau sa slabesc, ci sa imi tonific musculatura, in special abdomenul si posteriorul, vreau un fund ferm si mai bombat.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
am si eu o intrebare..voi de unde ati achizitionat CD-ul cu exercitiile? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
am si eu o intrebare..voi de unde ati achizitionat CD-ul cu exercitiile? sunt doua dintre programele pilates, ca sa-ti faci o mica idee despre ce presupun, gasesti aici ( (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu stiu inca sa fac linkul gen aici asa ca-l pun cu copy paste) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 03:37 PM |
|